Tuotteet ja hinnat

kuva2

Materiaaleina toimivat koivuvaneri, kovetettu paperinauha, lämmin valkoinen led-valo tai lämmin kirkas minihehkuvalo.
Kehyksen syvyys 6cm

Koko/halkaisia 38cm
Hinta 88e (sis. alv.24%)

Koko/halkaisia 55cm
Hinta 113e (sis. alv.24%)

Koko/halkaisia 76cm
Hinta 173e (sis. alv.24%)

Koko/halkaisia 100cm
Hinta 250e (sis. alv.24%)

VAKIOVÄRIT:

vakiovarit

 

 

 

 

 

MUITA SUOSITELTAVIA VÄREJÄ:

muut-varit

 

 

 

 

 

 

TOIMITUS

Tuotteella on 1-14 vuorokauden toimitusaika eli tuote laitetaan lähtemään asiakkaalle 14 vuorokauden sisällä tilauksesta, edellyttäen, että tuote on maksettu Käsityöpajan tilille.
Tilaa näin: Lähetä tilauslomake tai soita tilaus. Kun tilauslomake tai soitettu tilaus on vastaanotettu, Käsityöpajalta lähetetään tilausvahvistus, jonka mukana laitetaan lasku tuotteesta. Tuote lähetetään sovitulla tavalla, kun maksu näkyy Käsityöpajan sivuilla tai asiakas todistaa muutoin maksun esim. kuitti sähköpostin välityksellä.

Suomen koot 38cm, 55 cm ja 76 cm toimitetaan Postin kautta, jolloin asiakas maksaa postikulut 8e. Koko 100cm toimitetaan Matkahuollon kautta tai muutoin sovitusti, jolloin toimituskulut on 24e. Ulkomaille toimitettaviin lähetyksiin lisätään lähetyksen vaatimat kulut.

PALAUTUKSET
Mikäli tuote ei vastaa odotuksia, sillä on 14 vuorokauden palautusoikeus, alkaen paketin haltuun saamisesta Postista,  Matkahuollosta tai kotiintoimituksesta.

Palautettavan tuotteen täytyy olla siinä kunnossa, jossa ostaja sen vastaanotti ja kaikki tuotteeseen kuuluvat osat ovat tallella. Tuotteen tulee olla pakattu alkuperäiseen pakkaukseen tai vastaavalla tavalla.

Mikäli palautat tuotteen, ilmoita asiasta puhelimetse tai sivulta löytyvän  yhteydenottolomakkeen kautta, liittäen mukaan tilinumeron, johon palautus tehdään. Tuotteen hinta palautetaan tilille postikuluineen.

TIETOJA JA EHTOJA

Hinnat
Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Tuotteista veloitettava hinta on tilaushetkellä voimassaoleva hinta, joka ilmoitetaan näillä sivuilla sekä asiakkaalle toimitettavassa tilausvahvistuksessa. Toimittaja pitättää oikeuden hintojen muutoksiin.

Tuotteiden tarkastus
Asiakkaalla on velvollisuus tarkistaa tilaamansa tuotteet heti vastaanottamisen jälkeen. Kaikki reklamaatiot tulee esittää 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta sähköpostitse saaraklasila@gmail.com. Tämän jäljeen asiakkaan katsotaan hyväksyneen tuotteen kokonaisuudessaan-

Ylivoimainen este
Toimittaja ei ole vastuussa sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevien seikkojen (force majuere) aiheuttamista viivästyksistä tai virheistä.

Ehtojen muuttaminen
Toimittajalla on oikeus muuttaa näitä tilausehtoja. Asiakkaalla on ennen tilausta velvollisuus tutustua kulloinkin voimassaoleviin ehtoihin.

TILAA TUOTE


JÄLLEENMYYJÄT

www.showcaseroom.fi
Binario Ky, Levi/Sirkka p.+358 (0)40 555 3854
Lumiperhonen, Äkäslompolo p. +358 (0)40 702 1356

Sisustukseen:
PB-sisustus, Muonio p.+358 (0)40 776 9360