Tunnelmavalaisin KUU

kuva1”Kuu on yhtä taianomainen sisällä kuin ulkona, korkeiden kuusien yläpuolella.”

Tunnelmavalo KUU on tekstiilimuotoilija Saara Klasilan suunnittelema ja käsin valmistama tuote. Se toimii tyylikkäänä ja kevyenä yksityiskohtana sisustuksessa ilman valoja tai valojen kanssa. Pienet led-valot herättävät sisustuselementin kauniiksi tunnelmavaloksi ja tuote saa uuden merkityksen tunnelman luojana. Tuotteen valmistuksessa kuullaan asiakkaan toiveita, jolloin tuote on juuri oikeanlainen asiakkaan tarpeisiin.

hiekka38

Kehys valmistetaan koivuvanerista, joka maalataan tai öljytään. Tuotteen pyöreä muoto on saatu aikaan vaneria taivuttamalla ja kaunis tähtimäinen kuviopinta on työstetty paperinarusta. Kuviopintaa on mahdollisuus muunnella asiakkaan toiveiden mukaan esimerkiksi geometrisempaan suuntaan.
Tunnalmavalo KUUta on perusvalikoimissa valkoisena, mustana, kullanruskeana, vihreänä ja mustana. Sitä voidaan kuitenkin valmistaa tilauksesta myös muilla värisävyillä. Värillisissä tuotteissa kehys on maalattu ja kullanruskean kehys on öljyttyä puuta.

varikartta

Tunnelmavalo KUUta on saatavana neljää eri kokoa ja myös led-valojen määrä vaihtelee;

38cm (20 lediä)
55cm (40 lediä)
76cm (40 lediä)
100cm (80 lediä)
Kehyksen syvyys on kaikissa tuotteissa 6cm.

Valaisimen led -valoja ei voi vaihtaa, mutta ne ovat kestoltaan pitkäikäisiä.
Valon väri on lämmin valkoinen. Koko 38 cm ja 55 cm on mahdollista saada myös lämpimällä kirkkaalla minihehkuvalolla.
Tuote on kevyt ja ripustusta varten siinä on pieni ripustuslenkki. Tuotteen puhdistaminen käy parhaiten kevyesti imuroimalla tai pölyhuiskalla.
Se kestää myös kevyttä pyyhkimistä kostealla liinalla.

vihr-varj-ok-1

MILLAISESTA TUNNELMASTA SINÄ PIDÄT?

Valkoisessa KUUssa valo siivilöityy kauniisti erivahvuisten paperikerrosten lävitse. Musta KUU taas luo dramaattisen tunnelman, koska mustasta paperista valo ei heijastu läpi. Valo saa mustaan erilaisia sävyjä ja paperinauhan muodostama kuvio heijastuu taustaseinään varjoina, jotka kertovat omaa tarinaansa. Jadenvihreä KUU on rauhoittavan tunnelmallinen ja sopii erinomaisesti tilaan kuin tilaan esimerkiksi yövaloksi. Kullanruskea KUU on luonnollisen kaunis ja se luo tilaan lämmintä ja arvokasta tunnelmaa.