Tekijästä

Olen tekstiilimuotoilija Saara Klasila ja suunnittelen sekä valmistan sisustustuotteita. Minulle on tärkeää, että valmistamani tuote on laadukas, tuo hyvää mieltä ja on elämyksellinen käyttäjälleen. Pääasiallinen tuotteeni on tällä hetkellä tunnelmavalo KUU. Ideoita uusista tuotteista on jo kehittelyvaiheessa, joten uuttakin on tulossa!

Työhuoneeni sijaitsee oman kotimme yhteydessä Haukiputaan ja Kiimingin rajalla Lampipolulla. Elin- ja työympäristöni sijaitsee keskellä metsää, joka kätkee sisäänsä paljon elämää.

12.1.fse4hyvä

Metsän tunnelma on erilainen eri aikoina. Täyden kuun aikaan metsän puut luovat outoja varjoja maisemaan. Metsä voi olla silloin samaan aikaan kiehtova tai pelottava, mutta tunnelmaa sieltä ei puutu. Metsässä risteilee myös loputtomasti jännittäviä polkuja jotka alkavat, välillä katoavat, löytyvät uudelleen ja sitten taas jatkuvat. Nämä polut vievät minut yhä uudelleen uusiin paikkoihin ja uusiin tunnelmiin. Metsästä ammennan ideat tuotteideni syntyyn ja metsä antaa myös pääasiallisen materiaalin tuotteilleni.